ThetaHealing®

Curs de bază

02 – 04 februarie

Descoperă-ți potențialul si trezește lumea posibilităților infinite din tine

Vindecare emoțională, fizică, mentală, dezvoltare personală și evoluție spirituală

Inscrierea este inchisa. 

Ce este tehnica Theta Healing®?

ThetaHealing® este o metodă eficientă si profundă care lucrează cu mintea, spiritul și emoțiile pentru a genera o transformare sustenabilă și pentru a trezi adevăratul potențial interior.

Acest curs te ajută să te conectezi și să comunici cu energia a Tot Ceea Ce Este, cu Sursa, să îți asculți simțurile la un nivel nou, să îți îmbrățișezi natura multidimensională, să te descoperi pe tine și abilități miraculoase de care nu erai conștient, să îți amintești că totul este posibil și să îți cultivi puterea personală. 

Dacă simți chemarea de a trece dincolo de bariere, de a redefini ce e posibil pentru tine și a înțelege cum să creezi conștient folosind energia și legile universului, daca vrei să afli cum poți fi martor la vindecarea ta și a altora sau să trăiești într-o stare constantă de unitate cu viața, acest curs este pentru tine.

Ce înveți la cursul de bază?

 01. starea theta

înveți sa accesezi starea meditativă Theta printr-o meditație scurtă și beneficiezi de efectul ei regenerator si relaxant. Această stare ridică nivelul performanței, oferă claritate mentală, îmbunătățește focusul și activează puterea autovindecătoare. 

 02. mintea subconștientă

înveți cum funcționează mintea subconștientă, undele cerebrale și cum să lucrezi cu ele pentru a crea transformare în viața ta și a altora

 03. săpare (digging)

afli procesul de descoperire și reprogramare a convingerilor si gândurilor limitative subconștiente care te blochează în viața de zi cu zi sau în atingerea obiectivelor tale. Înveți să eliberezi suferințe precum depresia, stresul, anxietatea, boala, mindsetul de sărăcie etc. 

 04. abilitați intuitive

trezești și consolidezi abilitățile psihoenergetice, paranormale și intuitive (clarviziune, claraudiență, empatie, telepatie etc.) 

 05. centre energetice

înveți despre centrele energetice din corp și cum să le activezi pentru a îți întări puterea și claritatea mentală și emoțională și pentru a susține forța vitală

 06. emoții

înveți sa vindeci și să transformi emoții precum frica, regretul, resentimentele, ura etc. rapid și sustenabil

 07. boli și afecțiuni

descoperi cum poți lucra cu boli și afecțiuni recunoscând originea lor în fiecare caz și afli despre cum poți lucra energetic cu bacterii, viruși, parziți etc. pentru a genera vindecare

08. citiri energetice

experimentezi ce înseamnă să faci scanări intuitive ale corpului, să citești câmpul energetic și îți extinzi percepția

09. timpul

înveți să te conectezi și să lucrezi cu Sursa necondiționat, dincolo de legea timpului

10. ADN

activezi ADN-ul pentru a trezi potențialul inactiv și pentru a îți aminti că ești parte din Sursă, fiind conectat cu tot ceea ce există

11. curățări și întreruperi energetice

înveți să elimini energii de vibrație joasă din câmpul energetic și afli metode de purificare și protecție energetică. De astfel înveți cum să închei jurăminte, promisiuni, contracte emoționale care te limitează și îți reduc potențialul.

12. kinesiologie

folosești tehnici din kinesiologia aplicată pentru a dezvălui aspecte subconștiente

13. manifestare

descoperi tehnici de manifestare și care sunt aspectele necesare pentru a îți îndeplini visele și a cultiva conștiința abundenței

14. sufletul

afli cum să îți reîntregești sufletul, aducând fragmente pierdute înapoi, înveți despre familia ta de suflete și suflete pereche

Remember that you are

LO

VE

Testimonials

Client Love

Am participat la mai multe seminarii ThetaHealing cu Larisa în decurs de jumătate de an, și trebuie să spun că asta a schimbat fundamental și pozitiv viața mea, perspectiva asupra lucrurilor, viața mea de zi cu zi, interacțiunile cu oamenii din jurul meu și, în cele din urmă, propria mea ființă. ThetaHealing devine din ce în ce mai mult o parte a vieții mele, și sunt infinit recunoscătoare să trăiesc cum este să iubesc necondiționat și să fiu iubită. Radiez. Sunt mai încrezătoare în mine. Aștept cu nerăbdare să arăt în mod deschis cine sunt cu adevărat.

Jasmin M.

O experiență foarte interesantă și inspirațională care m-a purtat într-o lume nouă. M-am simțit ghidată și susținută aici în orice moment de Larisa, cu mare profesionalism, competență și căldură. Pot recomanda această călătorie către forța interioară, pace, mulțumire și bucurie tuturor.

Miriam

Un curs atât de fantastic. Ne îndrumi cu atât de multă iubire, răbdare și înțelepciune. M-am simțit protejată, susținută și acceptată în orice moment. Ne-ai ajutat neobosit să îndepărtăm îndoielile de sine și să întărim convingerea că știm totul și putem face orice. Voi merge acasă cu o inimă deschisă, veselă și strălucitoare, și sunt profund fericită și recunoscătoare că te-am întâlnit. Mulțumesc din adâncul inimii!

Jasmin Me.

Seminarele și Larisa sunt o îmbogățire pentru diverse aspecte și straturi ale conștiinței, existenței și vieții, cu o putere transformațională înaltă. Am participat la seminariile de bază și avansat și le-aș recomanda cu toată inima oricui simte chemarea.

Larisa este un instructor de încredere, cu o natură caldă, o mare putere intuitivă, un entuziasm imens și multe cunoștințe. Știe cum și are un simț bun pentru a crea un spațiu conștient și plin de curiozitate pentru experiență, învățare și uimire și menține acest spațiu. La sfârșitul seminariilor te simți binecuvântat cu o bogăție de perspective noi, metode și o mare curiozitate despre cum vor afecta toate acestea viața. M-am simțit acceptată, văzută, binevenită, susținută și împuternicită. Mulțumesc!

Sandra B.

Dragă Larisa, sunt infinit de recunoscătoare pentru îndrumarea ta în a mă ajuta să-mi amintesc [cine sunt]. Mulțumesc că împărtășești lumina ta, iubirea ta, claritatea ta cu sufletul meu și cu multe alte suflete de pe această Pământ.

Chiara

Despre instructorul cursului

Larisa este healer si coach, deținând certificarea de ThetaHealing® Master and Certificate of Science de la institutul THINK din USA. 

In ultimii 6 ani a ținut peste 100 de evenimente live de dezvoltare personală și spirituală, peste 70 dintre acestea fiind cursuri ThetaHealing, cât și două retreaturi internaționale și numeroase programe de mentoring de antreprenoriat. Larisa are experiența a peste 1000 de sesiuni 1:1. 

Unul dintre punctele ei forte este să aducă bucurie, încredere și culoare chiar și în cele mai întunecate părți ale psihicului. Pe lângă profunzimea spirituală și intuitivă, ea are în același timp calitatea de a rămâne cu picioarele pe pământ și a face concepte complexe ușor de înțeles.

Învățarea cu ea este caracterizată de profunzime, intimitate, veselie și o combinație unică între știință și misticism. Larisa nu va rata să vadă potențialul unic din fiecare persoană cu care lucrează și să își încurajeze clienții să înflorească în acel potențial.

Detalii

Absolvirea seminarului de bază îți oferă certificarea oficială de practician ThetaHealing de la institutul THINK. Cu această certificare poți aplica tehnica nu doar pentru tine și cei apropiați ci și cu clienți în cazul în care îți dorești acest lucru. Este necesară participarea la toate zilele de curs cu o lipsă de maxim 60 de minute pentru a primi certificarea.

Pentru participarea la acest curs nu există condiții preliminare.

În seminar este inclus un manual de curs in limba română și cartea de bază ThetaHealing® de Vianna Stibal.

Plata se face în euro la pasul următor. În cazul în care acest lucru constituie o problemă, te rog să ne contactezi la adresa de mail hello@larisavranceanu.com.

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 7 zile înainte de curs.

Înscrierea este inchisa.

Inscrierea este inchisa.

Join our community

Sign up to receive beautiful insights, tipps & news from Larisa’s world. 

Consent Management Platform by Real Cookie Banner