ThetaHealing®

Planurile existenței

17 – 21 aprilie

Explorează puterea multidimensională a existenței tale

Descoperă energia care stă la baza creației și experimentează magia și unitatea cu tot ceea ce este în fiecare moment.

5 zile de experiență practică în adâncul ființei tale infinite

Acest curs îți va deschide orizontul în moduri neașteptate, îți va lărgi percepția asupra existenței și te va duce într-o profunzime de cunoaștere fascinantă. Adresat celor avansați în tehnica ThetaHealing, în cursul Planurile existenței te vei cufunda în unitate și vei explora aspectele multidimensionale ale sufletului tău dincolo de spațiul și timpul în care ești încarnat acum.

Experiențe practice, intuitive și exerciții magice te aștepata în aceste 5 zile, dar și săpări profunde pentru a dizolva limitări care ne țin în iluzia de separare. Explorând cele 7 planuri ale existenței în frecvențele lor specifice vei învăța cum să te folosești de fiecare dintre ele pentru a crea vindecare, transformare și pentru a îți deschide ființa către spațiul de miracol și creație.

Acest curs e o călătorie profundă în esența vieții, originea existentei, spre dimensiuni dincolo de univers în care înveti să te conectezi cu energia pură înainte de a lua formă. Planurile existenței reprezintă întreaga filozofie din spatele tehnicii ThetaHealing. 

Ce înveți în acest curs?

 01. cele 7 planuri

descoperi structura fiecărui plan în detaliu și experimentezi diferitele frecvențe printr-o gamă de exerciții fascinante 

 02. realitatea

înveți cum se creeaza realitatea și cum te poți folosi de planurile existenței pentru a te juca cu puterea creatoare și cu realitățile pe care vrei să le experimentezi

 03. legile 

te conectezi cu legile existenței și înveți să te folosești de înțelepciunea lor descoperindu-ți abilitățile multidimensionale, transcendând timpul și spațiul. De altfel, descoperi și care este legea “ta” – legea cu care rezonezi cel mai tare și cu care ai o conexiune specială.

 04. virtuți

descoperi importanța virtuților în dezvoltarea și creșterea ta spirituală și ce abilități poți activa și consolida prin ele

 05. crystal layout

înveți să faci călătorii astrale cu ajutorul cristalelor (doua exerciții magice te așteaptă aici)

 06. strămoși și ADN

te conectezi și vindeci linia strămoșilor din planul 4 prin legea ADN-ului

07. de ce?

amintește-ți la nivelul sufletului de ce ești aici, de ce creezi anumite experiențe și recunoaște înțelepciunea profundă din spatele existenței tale

08. limba sacră

înveți despre limba sacră universală și un nou mod de a te conecta cu tot ceea ce există prin numele tău sacru

09. timpul

te joci cu timpul și exersezi amintirea viitorului

10. o multitudine de exerciții

experimentezi exerciții magice de la citirea timpilor divini la integrarea eului superior in corp, la comunicarea profundă cu plantele și animalele etc.

11. expansiune

acest curs te invită la o expansiune neobișnuită care îți va deschide inima și te va umple cu vibrația de miracol și fascinație. Fiind unul dintre cele mai avansate cursuri de ThetaHealing, te va inspira să savurezi și să deschizi noi universuri în viața ta și să devii un maestru în practica acestei tehnici

You are 

INFINITE

Testimonials

Client Love

Am participat la mai multe seminarii ThetaHealing cu Larisa în decurs de jumătate de an, și trebuie să spun că asta a schimbat fundamental și pozitiv viața mea, perspectiva asupra lucrurilor, viața mea de zi cu zi, interacțiunile cu oamenii din jurul meu și, în cele din urmă, propria mea ființă. ThetaHealing devine din ce în ce mai mult o parte a vieții mele, și sunt infinit recunoscătoare să trăiesc cum este să iubesc necondiționat și să fiu iubită. Radiez. Sunt mai încrezătoare în mine. Aștept cu nerăbdare să arăt în mod deschis cine sunt cu adevărat.

Jasmin M.

O experiență foarte interesantă și inspirațională care m-a purtat într-o lume nouă. M-am simțit ghidată și susținută aici în orice moment de Larisa, cu mare profesionalism, competență și căldură. Pot recomanda această călătorie către forța interioară, pace, mulțumire și bucurie tuturor.

Miriam

Ne îndrumi cu atât de multă iubire, răbdare și înțelepciune. M-am simțit protejată, susținută și acceptată în orice moment. Ne-ai ajutat neobosit să îndepărtăm îndoielile de sine și să întărim convingerea că știm totul și putem face orice. Voi merge acasă cu o inimă deschisă, veselă și strălucitoare, și sunt profund fericită și recunoscătoare că te-am întâlnit. Mulțumesc din adâncul inimii!

Jasmin Me.

Seminarele și Larisa sunt o îmbogățire pentru diverse aspecte și straturi ale conștiinței, existenței și vieții, cu o putere transformațională înaltă. (…)

Larisa este un instructor de încredere, cu o natură caldă, o mare putere intuitivă, un entuziasm imens și multe cunoștințe. Știe cum și are un simț bun pentru a crea un spațiu conștient și plin de curiozitate pentru experiență, învățare și uimire și menține acest spațiu. La sfârșitul seminariilor te simți binecuvântat cu o bogăție de perspective noi, metode și o mare curiozitate despre cum vor afecta toate acestea viața. M-am simțit acceptată, văzută, binevenită, susținută și împuternicită. Mulțumesc!

Sandra B.

Dragă Larisa, sunt infinit de recunoscătoare pentru îndrumarea ta în a mă ajuta să-mi amintesc [cine sunt]. Mulțumesc că împărtășești lumina ta, iubirea ta, claritatea ta cu sufletul meu și cu multe alte suflete de pe această Pământ.

Chiara

Despre instructorul cursului

Larisa este healer si coach, deținând certificarea de ThetaHealing® Master and Certificate of Science de la institutul THINK din USA. 

In ultimii 6 ani a ținut peste 100 de evenimente live de dezvoltare personală și spirituală, peste 70 dintre acestea fiind cursuri ThetaHealing, cât și două retreaturi internaționale și numeroase programe de mentoring de antreprenoriat. Larisa are experiența a peste 1000 de sesiuni 1:1. 

Unul dintre punctele ei forte este să aducă bucurie, încredere și culoare chiar și în cele mai întunecate părți ale psihicului. Pe lângă profunzimea spirituală și intuitivă, ea are în același timp calitatea de a rămâne cu picioarele pe pământ și a face concepte complexe ușor de înțeles.

Învățarea cu ea este caracterizată de profunzime, intimitate, veselie și o combinație unică între știință și misticism. Larisa nu va rata să vadă potențialul unic din fiecare persoană cu care lucrează și să își încurajeze clienții să înflorească în acel potențial.

Detalii

În seminar sunt incluse: certificarea oficială de la institutul THINK USA, cartea “Cele șapte planuri ale existenței” de Vianna Stibal și un mic cadou.

Este necesară participarea la toate zilele de curs cu o lipsă de maxim 60 de minute pentru a primi certificarea.

Plata se face în euro la pasul următor. În cazul în care acest lucru constituie o problemă, te rog să ne contactezi la adresa de mail hello@larisavranceanu.com.

Taxa de participare este nerambursabilă începând cu 7 zile înainte de curs.

Înscrierea se incheie pe 08 aprilie!

dată

17 – 21 aprilie

orele 10 – 17, pauză de masă de o oră in jur de ora 12:30

condiții de participare:

absolvirea cursurilor de bază, avansat, săpare profundă, tu și Creatorul și anatomie intuitivă

sau

absolvirea cursurilor de bază, avansat, săpare profundă, tu și Creatorul, tu și cercul tau interior și relațiile cu lumea

locație

Cluj-Napoca
adresa exactă va fi comunicată prin email după înregistrare

investiție

844,90 € TVA inclus

preț minim obligatoriu stabilit de THINK Institute

Join our community

Sign up to receive beautiful insights, tipps & news from Larisa’s world. 

Consent Management Platform by Real Cookie Banner